blogikuva1 1

Verkkokauppa on avattu!

Flowsyn verkkokauppa on nyt avattu, tervetuloa!

Kerrotaanpa ensin hieman mistä on kyse ja ketkä löytyvät yrityksen taustalta.

Flowsy on yhtä kuin Outi ja Mats. Haluamme tehdä koruja ja sisustustuotteita juuri sinulle =).

Kaikki myymämme tuotteet valmistamme itse pajallamme Karjaalla, eli suunnittelemme, leikkaamme ja maalaamme. Outi keskittyy suunnitteluun, tuotantoon ja kokoamiseen. Mats hoitaa tuotannon lisäksi myös maalaamisen.

Materiaalina käytämme pääosin suomalaista koivuvaneria, joka työstetään laserleikkaamalla. Muistakin puulajeista ja myös akryylistä valmistettuja tuotteita tulee valikoimastamme jatkossa löytymään. Tuotteidemme värit ja viimeistely syntyvät ruiskumaalaamalla.

Aluksi olemme keskittyneet koruihin, mutta jalostamme ajatuksiamme ja tuotteitamme matkan varrella, joten erilaisia taide-/sisustustavaroita on myös tulossa myöhemmin.

Vaikka verkkokauppiaina ja maalareina olemmekin jo kokeneita, Flowsy on uusi aluevaltauksemme ja näin ollen otamme mielellämme vastaan palautetta verkkokaupasta ja tuotteistamme. Lähetä meille vaikkapa sähköpostia info@flowsy.fi, lupaamme vastata kaikkiin perille tulleisiin viesteihin =).

Mielellämme näkisimme sinut myös Instagramissa tai Facebookissa!

Similar Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *